Speiding handler om å gjøre ting sammen. Som situasjonen er nå får vi ikke møtes fysisk. Vi tenker derfor alternativ og vil prøve å skape en felles møteplass. I første omgang vil vi forsøke å gjenskape speiding i Minecraft.

Se video her (litt lav oppløsning 🙂 )

Første oppgave vil være å lage en konstruksjon eller bygning som du alltid har hatt lyst til å bygge. Ta screenshot eller video av bygget og send det til oss. Dette vil være en individuell oppgave. Det er ikke noe press her og du behøver ikke å lage noe gigantisk eller episk. Vil du lage et lite hus så gjør du det, vil du ta den helt ut er det også lov

Neste oppgave vil være en patruljeoppgave. Vi setter sammen patruljer som skal samarbeide om en oppgave som dere skal få vite om senere.

Vi har flere ting på lur etter hvert, men siden dette er nytt for oss alle vil det bli litt prøving og feiling

(4) Comments

 1. Frode Hatlevik

  Hva med oss som ikke har Minecraft?
  Kan vi bruke Minetest?
  https://www.minetest.net/
  Kanskje med mods https://forum.minetest.net/viewtopic.php?id=6773 og https://forum.minetest.net/viewtopic.php?t=12633

  ;)Frode

  1. eivindgb

   Dette har jeg liten erfaring med. Hvis det finnes mods som kan få det til å virke er det jo verdt å undersøke. Jeg har ikke kapasitet til det nå. Det har tatt mye tid å få opp tingene såpass at de virker her og vi har en god del planlegging igjen for at opplegget skal bli bra. Du må gjerne dele erfaringer om du får det til

 2. Bjart-Are Steinsland

  Hei
  Veldig bra opplegg de har laga her, Eivind!
  Eg har prøvd å kople meg/Isa opp med mobil, Android, men får feilmelding «Unable to connect to world». Er det nødvendig med Java versjon på PC for å kunne bli med?
  Eller blir serveren operativ først 1750?

  1. eivindgb

   Hei du fikk vel svar på annen kanal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *